Terug

Volg Vandaag Inside

Marcel: 'Dat ik op commando 'Zo' heb gezegd, zit me nog steeds dwars'

Marcel: 'Dat ik op commando 'Zo' heb gezegd, zit me nog steeds dwars'

12 apr 2020, 15:59

Marcel van Roosmalen vertelt in Woeste Meuk, een podcast van Nico Dijkshoorn en Tim Knol, dat hij liever geen 'Zo' had gezegd in Veronica Inside: 'Dat ik bij VI heb gezeten en op commando 'Zo' heb gezegd, zit me nog steeds dwars. Alsof je door een hoepel bent gesprongen.'

Nico Dijkshoorn vraagt aan Marcel: 'Ik zie jou binnenkomen bij VI, en het maakt eigenlijk helemaal niet uit wat je zegt. Mensen hebben van tevoren besloten dat ze ongelooflijk gaan lachen om alles wat jij zegt. Dat lijkt me best wel moeilijk.'

Van Roosmalen vertelt: 'Dat is ook heel moeilijk, want het is niet altijd leuk wat ik doe. Ik vind het ongelooflijk. Dat komt door mijn mimiek denk ik, of omdat de juiste mensen lachen om jou, en dan lacht de rest mee. Ik speel daar ook wel een beetje mee, maar ik ben er niet altijd even trots op.' Beluister de podcast hier!

Marcel vertelde al eerder dat hij liever geen 'Zo' had gezegd: 'Ik vind het heel erg dat ik mijn populariteit aan het woord 'Zo' te danken heb.' Bekijk de beelden, met daarbij natuurlijk het hilarische 'Zo-moment', hieronder!

VIDEO - Marcel: Ik vind het heel erg dat ik mijn populariteit aan het woord 'Zo' te danken heb'

Van Roosmalen niet meer bij Veronica Inside
3:03
Van Roosmalen niet meer bij Veronica Inside

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.