Terug

Volg Vandaag Inside

'Marcel Brands vertrekt per direct bij Everton'

'Marcel Brands vertrekt per direct bij Everton'

5 dec 2021, 16:09

Marcel Brands vertrekt per direct bij Everton, meldt De Telegraaf. Bronnen rondom de club melden aan de krant dat Brands overeenstemming heeft bereikt over het afkopen van dat nog doorlopende contract.

In mei 2018 trad Brands in dienst als directeur spelersbeleid bij Everton. Afgelopen zomer verlengde hij zijn contract nog tot de zomer van 2024. Voor zijn periode in Engeland was Brands actief bij RKC, AZ en PSV.

Bij Everton, dat op een teleurstellende 15e plaats staat in de Premier League, werd Brands steeds meer buitenspel gezet. Rafael Benitez werd tegen zijn zin in aangesteld als trainer en de Spaanse trainer deed voor het aantrekken van nieuwe spelers rechtstreeks zaken met eigenaar Fahrad Moshiri.

Afgelopen week, na de 1-4 nederlaag tegen Liverpool, werd Brands nog toegesproken door een woedende supporter.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.