Terug

Volg Vandaag Inside

Marca bevestigt uitspraken Valentijn: 'Real en Ajax akkoord over Van de Beek'

Marca bevestigt uitspraken Valentijn: 'Real en Ajax akkoord over Van de Beek'

15 jan 2020, 16:09

Valentijn Driessen vertelde dinsdag voor onze camera dat de transfer van Donny van de Beek naar Real Madrid al is afgerond. Een dag later bevestigt de Spaanse sportkrant Marca deze uitspraken van Valentijn.

Volgens Marca zou er een akkoord bereikt zijn voor een meerjarige verbintenis met een transfersom van 55 miljoen euro. Zowel Ajax, Real Madrid als Donny van de Beek zouden al akkoord zijn met de deal, maar de definitieve handtekening wordt pas medio juni gezet, mits Real Madrid in de tussentijd niet van gedachten verandert.

'De Koninklijke' zou de komende tijd plaats moeten maken in de 26-koppige selecie voor de Oranje-international. Spelers als Modric en Isco worden momenteel al in verband gebracht met een zomertransfer, meldt de krant.

VIDEO - Valentijn: 'Transfer Van de Beek naar Real Madrid is al rond'

Valentijn: 'Transfer Van de Beek naar Real Madrid is al rond'
4:16
Valentijn: 'Transfer Van de Beek naar Real Madrid is al rond'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.