Terug

Volg Vandaag Inside

Marc start inzamelactie voor Feyenoord-fan die in december zoon verloor

Marc start inzamelactie voor Feyenoord-fan die in december zoon verloor

16 mei 2023, 20:20

Feyenoord-fan Marc van den Bor is een inzamelactie gestart voor medesupporter Hannie. De vrouw stond maandag tijdens de huldiging van de kersverse landskampioen een verslaggever van ESPN te woord, en vertelde waarom ze een foto van haar zoon bij haar droeg.

"Ik had hier met mijn zoon willen staan, maar die is helaas overleden in december", vertelde de Feyenoord-supporter. "Ik weet dat hij er vandaag bij is, dat weet ik zeker. Ik mis hem zo."

De beelden van het interview kwamen keihard binnen bij de kijker. Zo ook bij Marc van den Bor, die nu een inzamelactie voor Hannie is gestart. "Door merg en been ging dit verhaal bij velen en daarom wil ik (onderdeel van de Feyenoord-aanhang) Hannie iets cadeau doen", schrijft hij. Marc hoopt Hannie 'een weekje onbekommerd genieten met haar naasten' aan te kunnen bieden.

Wil jij een steentje bijdragen? Klik HIER voor de inzamelactie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.