Terug

Volg Vandaag Inside

'Marc Overmars verkoopt 'nee' aan Newcastle United en blijft bij Ajax'

'Marc Overmars verkoopt 'nee' aan Newcastle United en blijft bij Ajax'

8 nov 2021, 10:29

Directeur Voetbalzaken Marc Overmars heeft er voor gekozen om niet de overstap van Ajax naar Newcastle United te maken, meldt de Engelse krant The Athletic. Overmars was de voornaamste kandidaat om technisch eindverantwoordelijke te worden, maar heeft besloten om bij Ajax te blijven.

Bij Newcastle had Overmars kunnen gaan bouwen aan een nieuw elftal. De club werd onlangs overgenomen door een Saoedische investeringsmaatschappij die geleid wordt door de kroonprins van dat land. De nieuwe technisch directeur zal daar naar verwachting dus vele miljoenen kunnen investeren in nieuwe spelers.

De huidige nummer 19 had naar verluidt ook interesse in Erik ten Hag, maar eerder berichtten Engelse media al dat de Ajax-trainer geen oren zou hebben naar dat project.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.