Terug

Volg Vandaag Inside

Marc Overmars nieuwe technisch directeur van Antwerp

Marc Overmars nieuwe technisch directeur van Antwerp

21 mrt 2022, 12:25

Marc Overmars wordt de nieuwe technisch directeur van Antwerp. De voormalig directeur voetbalzaken van Ajax heeft een contract getekend voor meerdere jaren in België en wordt vandaag gepresenteerd.

Overmars stapte eerder op bij Ajax wegens grensoverschrijdend gedrag. De Belgische club zou de zaak als een privékwestie beschouwen. De ambitieuze huidige nummer drie van de Jupiler Pro League hoopt onder Overmars veel successen te gaan boeken. Antwerp speelde vijf jaar geleden nog in de tweede klasse en heeft grootse plannen voor in de toekomst.

Paul Gheysens, eigenaar van bouwbedrijf Ghelamco, nam de club bij promotie over. De afgelopen seizoenen investeerde de steenrijke Belg maar liefst al 70 miljoen euro in Antwerp. Het doel van Gheysens is de eerste landstitel sinds 1957.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.