Terug

Volg Vandaag Inside

Marc-Marie Huijbregts springt in de bres voor Patricia Paay: 'Verdient een lintje'

Marc-Marie Huijbregts springt in de bres voor Patricia Paay: 'Verdient een lintje'

14 jan 2023, 00:00

Marc-Marie Huijbregts neemt het op voor Patricia Paay, die denkt dat ze nooit een lintje zal krijgen. Aanleiding is de veelbesproken sekstape die in 2017 van haar uitlekte.

"Ik denk dat ik geen standbeeld krijg, omdat natuurlijk dat vervelende filmpje uitkwam", zei Patricia in het SBS6-interviewprogramma De 10 Vragen van Rob Kemps. "Dus een lintje krijg ik ook niet meer. Dat heeft diegene verpest die dat ooit geplaatst heeft." De 73-jarige Paay had een lintje "wel leuk gevonden". "Ik vind een prijsje krijgen altijd wel leuk."

Marc-Marie gunt Patricia wel een lintje, zo vertelt hij in zijn podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets. "Heel veel artiesten krijgen gewoon een lintje, omdat ze artiest zijn en oud. En dan krijgen ze een lintje voor alles wat ze voor de maatschappij hebben gedaan. En Patricia Paay heeft natuurlijk een enorm lange carrière."

"Ik vind dat Patricia Paay echt wel een lintje verdient als je ziet wie het allemaal wel krijgen", vervolgt Marc-Marie. "Zij wil het zo graag en ik vind het zo zielig voor haar dat ze denkt dat dat ene filmpje...", aldus de podcastmaker.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.