Terug

Volg Vandaag Inside

'Maradona zal ziekenhuis verruilen voor revalidatiekliniek'

'Maradona zal ziekenhuis verruilen voor revalidatiekliniek'

11 nov 2020, 17:40

Diego Maradona wordt later woensdag ontslagen uit het ziekenhuis en overgebracht naar een revalidatiekliniek, ter behandeling van zijn alcoholverslaving. Dat heeft zijn advocaat Matias Morla bekendgemaakt.

De voormalig vedette van onder meer Napoli en Boca Juniors werd vorige week, enkele dagen na zijn 60e verjaardag, opgenomen in een ziekenhuis in La Plata. Hij vertoonde verschijnselen van bloedarmoede en uitdroging. Nadat bij een scan een bloedprop tussen zijn hersenen en schedel was geconstateerd werd hij overgebracht naar een ziekenhuis in de Argentijnse hoofdstad waar een operatie volgde.

Volgens Morla wordt de 60-jarige coach van Gimnasia y Esgrima overgebracht naar een kliniek waar alleen enkele vrienden toegang tot hem hebben. "Diego maakt het goed en wil een afkickprogramma volgen. Hij zal vandaag nog het ziekenhuis verlaten", zei de advocaat woensdag.

"Diego heeft waarschijnlijk het moeilijkste moment van zijn leven doorgemaakt en ik denk dat het een wonder was dat ze de bloeding in zijn hersenen hebben gevonden, die hem mogelijk het leven had gekost", zei Morla.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.