Terug

Volg Vandaag Inside

Maradona op bezoek bij nieuwe president Argentinië: 'We zijn terug!'

Maradona op bezoek bij nieuwe president Argentinië: 'We zijn terug!'

27 dec 2019, 14:01

Diego Maradona heeft met kerst een bezoek gebracht aan de nieuwe president van Argentinië, Alberto Fernández. 'Pluisje' had een bal en enkele gesigneerde shirts meegenomen voor Fernández, die in oktober werd gekozen. Maradona wandelde daarna even het balkon op van La Casa Rosada, het werkpaleis van de president in Buenos Aires, waar hij zich liet toejuichen door de menigte.

"We zijn terug", riep Maradona. "En Macri zien we nooit meer terug, hij verhuist naar Thailand", zo doelde de oud-voetballer op de vorige president Mauricio Macri, die het onlangs in de verkiezingen moest afleggen tegen Fernández.

Het Argentijnse voetbalicoon deelde kushandjes uit en kuste ook een miniatuurversie van de wereldbeker. Maradona bezorgde zijn land in 1986 bijna eigenhandig de wereldtitel. "Olé, olé, olé, Diego!", riepen de mensen onder het balkon. Maradona is sinds enkele maanden trainer van de Argentijnse club Gimnasia y Esgrima La Plata.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.