Terug

Volg Vandaag Inside

Maradona niet besmet met coronavirus

Maradona niet besmet met coronavirus

6 okt 2020, 12:00

Voormalig topvoetballer Diego Maradona is niet besmet met het coronavirus. De Argentijn, die zijn land in 1986 naar de wereldtitel leidde, moest een test ondergaan nadat hij in nauw contact was geweest met Facundo Coltin, een voetballer die nadien positief testte. Maradona onderging daarna ook een test. Met een negatief resultaat, aldus zijn advocaat.

De 59-jarige oud-voetballer, momenteel trainer van Gimnasia y Esgrima in La Plata, kampt de laatste jaren met gezondheidsklachten. 'De test die Diego Maradona heeft ondergaan op Covid-19 heeft een negatief resultaat opgeleverd', meldde advocaat Matias Morla op Twitter. 'We bedanken de Argentijnen voor hun geuite zorg en de ondersteuning die hij heeft mogen ontvangen. Blijf alert want het virus is nog steeds onder ons.'

Argentinië is zwaar getroffen door het coronavirus. In het Zuid-Amerikaanse land geldt een inreisverbod voor buitenlandse reizigers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.