Terug

Volg Vandaag Inside

'Maradona met maagbloeding in ziekenhuis'

'Maradona met maagbloeding in ziekenhuis'

4 jan 2019, 23:34

BUENOS AIRES (ANP) - Diego Maradona ligt in het ziekenhuis. Volgens Argentijnse media werd bij de 58-jarige voetballegende tijdens een routinecontrole een maagbloeding aangetroffen. Maradona ging vervolgens samen met zijn kinderen naar een kliniek in Buenos Aires voor nader onderzoek, waaronder een endoscopie.

'Pluisje' zou vrijdag juist teruggaan naar Mexico, om zijn werk als trainer van Dorados de Sinaloa weer op te pakken. Hij werkt sinds begin september bij de club uit de tweede divisie. Maradona liep met zijn ploeg maar net promotie naar de hoogste afdeling mis.

De Mexicaanse club laat in een korte verklaring op de website weten dat Maradona vanwege gezondheidsklachten voorlopig afwezig is. Een van de assistenten van de Argentijn neemt de ploeg de komende tijd onder zijn hoede.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.