Terug

Volg Vandaag Inside

Maradona: 'Ik hoop dat Messi geen geweldige wedstrijd speelt'

Maradona: 'Ik hoop dat Messi geen geweldige wedstrijd speelt'

25 feb 2020, 17:49

Diego Maradona heeft zich uitgelaten over de clash in de Champions League vanavond tussen Napoli en Barcelona. De Argentijnse voetballegende speelde in zijn carrière voor beide clubs, maar lijkt zijn kant te hebben gekozen.

Maradona geeft aan dat hij vanavond Napoli aanmoedigt. 'Messi is een speler met veel talent en bovendien een goede jongen. Hij moet zo door blijven gaan met zijn loopbaan en zijn leven, omdat hij nu de beste voetballer van de wereld is', zegt Maradona in het Napolitaanse tijdschrift Il Mattino.

De vriend van de show, die vaak voor hilarische momenten zorgde aan tafel, zegt genoten te hebben van elke wedstrijd die 'Leo' voor Argentinië speelde. Dat is een opvallende uitspraak, aangezien 'Pluisje' zich in het verleden negatief uitliet over de prestaties van Messi voor Argentinië. In 2018 zei Maradona: 'Het is zinloos om een leider te maken van een man die twintig keer naar de wc moet voor een wedstrijd. De Messi van Argentinië is een andere Messi dan bij Barcelona.'

In de onderstaande video is zo'n hilarisch moment van Maradona te zien. Maradona werd gepresenteerd bij zijn nieuwe club, maar dat verliep niet heel soepel. De Argentijn moest met een golfkarretje het veld opgereden worden. 'Zijn dijbeen zit vast op z'n kuit en hij heeft geen knieën meer', grapt René.

[Vanavond vanaf 20:30 uur is Napoli - Barcelona live te zien bij Veronica of via de livestream]

VIDEO - René ziet presentatie Maradona: 'Z'n dijbeen zit vast aan z'n kuit!'

René ziet presentatie Maradona: 'Z'n dijbeen zit vast aan z'n kuit!'
3:35
René ziet presentatie Maradona: 'Z'n dijbeen zit vast aan z'n kuit!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.