Terug

Volg Vandaag Inside

Maradona had relatie met 16-jarig meisje: 'Hij maakte mij verslaafd en dwong me tot borstvergroting'

Maradona had relatie met 16-jarig meisje: 'Hij maakte mij verslaafd en dwong me tot borstvergroting'

12 okt 2021, 16:39

Mavys Álvarez, een vrouw uit Cuba, beweert dat ze in 2000 op 16-jarige leeftijd een relatie had met Diego Maradona. De Argentijnse voetballegende, toen 40-jaar oud, zou de dame verslaafd hebben gemaakt aan drugs en haar gedwongen tot een borstvergroting.

De Cubaanse ontmoette Maradona op Cuba, waar de Argentijnse voetballer destijds was om af te kicken van zijn cocaïneverslaving. 'Ik was nog maar een jong meisje', begint Álvarez haar verhaal in gesprek met América TeVe. 'Ik was puur. Hij was een vreemdeling, hij was rijk en hij schonk veel aandacht aan mij, waardoor ik geen nee kon zeggen. Het leven met Maradona bestond uit feestjes in disco's'. Álvarez heeft al die jaren haar mond gehouden, omdat ze bang was voor gevolgen vanuit de Cubaanse overheid, die nauw in contact stond met Maradona.

De Argentijnse zender Infobae heeft beelden, waarin is te zien hoe Maradona op een slechte manier omging met Álvarez. 'Op een gegeven moment nodigde Diego me uit om drugs te gebruiken toen ik nog geen 17 jaar oud was. Hij probeerde het bij verschillende gelegenheden, bijvoorbeeld samen in de hotelkamer. In eerste instantie wilde ik het niet, maar hij voelde zich een beetje eenzaam en vond het niet leuk om het alleen te doen. Dus hij drong elke dag veel, heel veel aan.' Uiteindelijk raakte Álvarez ook verslaafd en heeft het haar veel moeite gekost om ervan af te komen.

Vastgehouden in Argentinië

Maradona nam Álvarez in 2001 zonder toestemming van haar ouders mee naar Argentinië. De Cubaanse vrouw vertelt dat ze drie maanden is vastgehouden in een hotelkamer en onder druk ook een borstvergroting onderging. 'Ik mocht nooit alleen naar buiten. Ik mocht in Argentinië alleen winkelen en naar de dierentuin, en altijd onder begeleiding van iemand.'

Na drie jaar kwam er een einde aan de relatie tussen Maradona en Álvarez. De dame schaamt zich kapot voor al die jaren. De Argentijnse autoriteiten hebben na dit schokkende verhaal een onderzoek ingesteld naar de entourage van Maradona, die verdacht wordt van het misbruiken van meerdere personen in Argentinië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.