Terug

Volg Vandaag Inside

LOL! Maradona coacht zijn team voortaan vanaf een troon

LOL! Maradona coacht zijn team voortaan vanaf een troon

25 jan 2020, 18:45

Waar 'Pluisje' verschijnt is er een garantie voor spektakel. Maradona is terug in zijn lang Argentinië als coach van Gimnasia de La Plata en wordt letterlijk als koning behandeld. De trainer moedigt voortaan vanuit een zetel in de dugout zijn team aan. In de troon staan de initalen DM geweven en wordt na elke wedstrijd geveild.

Om het idee verder financieel uit te buiten zullen in de clubshop replica's van de troon worden verkocht. Maradona is een legende in de voetbalwereld en zeker in zijn land waar zijn populariteit veel verder gaat dan die van Lionel Messi. Ondanks zijn uitspattingen buiten het veld zijn de Argentijnen nooit vergeten hoe Maradona zijn land in 1986 aan de wereldtitel hielp.

VIDEO - Bavaria Zo. moment: 'Maradona ziet Maradona'

Bavaria Zo. moment: 'Maradona ziet Maradona'
1:52
Bavaria Zo. moment: 'Maradona ziet Maradona'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.