Terug

Volg Vandaag Inside

'Maradona beste speler die ik ooit heb gezien'

'Maradona beste speler die ik ooit heb gezien'

25 nov 2020, 20:23

Oud-international Ruud Gullit kwam als speler van AC Milan in de wedstrijden tegen Napoli de Argentijnse legende Diego Maradona, die woensdag op 60-jarige leeftijd overleed, meer dan eens tegen.

Voor de 58-jarige Amsterdammer bestaat er geen twijfel. 'Hij is de beste voetballer die ik ooit heb gezien en tegen wie ik heb gespeeld. Je zult altijd voortleven in mijn hart en de harten van vele voetballiefhebbers. Rust zacht, Diego', laat Gullit weten. Hij plaatst bij zijn bericht op Instagram een hartje en een foto waarop hij Maradona rondom een duel tussen AC Milan en Napoli op het veld de hand schudt

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.