Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United hoopt op rentree Pogba in Champions League

Manchester United hoopt op rentree Pogba in Champions League

23 nov 2020, 21:10

Coach Ole Gunnar Solskjaer van Manchester United hoopt dinsdag in de Champions League bij de thuiswedstrijd tegen de Turkse kampioen Basaksehir weer over Paul Pogba te kunnen beschikken. De Franse middenvelder ontbrak zaterdag in het duel op Old Trafford met West Bromwich Albion (1-0). Volgens Solskjaer had Pogba na een drukke periode bij de Franse selectie wat fysieke klachten en kon hij een beetje extra rust wel gebruiken.

"Hij heeft nu weer echter goed meegetraind", liet de Noorse trainer weten. "We moeten even wachten hoe hij daarop reageert. Hij voelt zich nog niet helemaal de oude. Op dinsdag weten we meer."

Solskjaer kan sowieso geen beroep doen op Luke Shaw, Phil Jones (beiden geblesseerd) en Jesse Lingard (in thuisisolatie). Donny van de Beek is wel van de partij. De oud-Ajacied viel tegen West Bromwich Albion in de 79e minuut in voor Marcus Rashford. Begin deze maand had Van de Beek een basisplaats in de verloren uitwedstrijd tegen Basaksehir (2-1). Hij werd in Istanbul na een uur gewisseld.

ManUnited leidt na drie duels in groep H met 6 punten, gevolgd door RB Leipzig (6), Paris Saint-Germain (3) en Basaksehir (3).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.