Terug

Volg Vandaag Inside

Voor twee ton aan kleding gestolen bij PSV

Voor twee ton aan kleding gestolen bij PSV

28 juni 2019, 16:57

Voor een grote diefstal bij PSV zijn donderdag drie verdachten opgepakt. De recherche kreeg bij de aanhoudingen hulp van de voetbalclub in Eindhoven, meldde de politie vrijdag.

Vanuit een kleedkamer op het trainingscomplex werden vorige week tientallen dozen met onder meer clubshirts en trainingspakken meegenomen. De spullen, met een waarde van 200.000 euro, maken deel uit van de nieuwe kledingcollectie van PSV.

De verdachten, mannen van 40, 41 en 67 jaar uit Maastricht, Rijswijk en Den Haag, konden worden opgepakt aan de hand van beelden van beveiligingscamera's. Ze zitten vast. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit. De gestolen kleding is gevonden en wordt aan PSV teruggegeven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.