Terug

Volg Vandaag Inside

‘Manfred Ugalde en Spartak Moskou mondeling akkoord over transfer’

‘Manfred Ugalde en Spartak Moskou mondeling akkoord over transfer’

25 jan 2024, 15:04

FC Twente-speler Manfred Ugalde en Spartak Moskou hebben volgens Fabrizio Romano een mondeling akkoord bereikt over een transfer naar Rusland.

Volgens Romano zal Ugalde voor 4,5 jaar tekenen in Rusland, waarmee de Costa Ricaanse spits FC Twente een recordbedrag van zo’n vijftien miljoen euro zou moeten opleveren.

FC Twente is al bezig met een vervanger voor Ugalde. Zo schreef Leon ten Voorde van Tubantia eerder deze week dat FC Volendam-spits Lequincio Zeefuik een van de spelers is die op de lijst staat bij de club uit Enschede.

Ugalde is bezig aan een sterk seizoen, met zeven doelpunten en zes assists in de Eredivisie. Hij staat tot medio 2027 bij FC Twente onder contract.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.