Terug

Volg Vandaag Inside

Mané speelt definitief niet tegen Oranje

Mané speelt definitief niet tegen Oranje

15 nov 2022, 00:00

Sterspeler Sadio Mané van Senegal zal de "eerste duels" op het WK voetbal, waaronder de wedstrijd tegen Oranje, missen. Dat zegt een official van de Senegalese voetbalbond in lokale media. De aanvaller van Bayern München blesseerde zich anderhalve week geleden, maar werd wel opgenomen in de selectie van bondscoach Aliou Cissé.

Mané (30) kampt met problemen aan het rechterkuitbeen. "We zullen erop moeten vertrouwen dat we de eerste wedstrijden zonder Sadio spelen en zonder Sadio winnen, want we hebben naast Sadio nog 25 spelers", wordt official Abdoulaye Sow geciteerd. "Niemand heeft dit gewild, maar dit is wat ons is overkomen."

Senegal treft maandag, op de tweede dag van het WK, Oranje en neemt het daarna in de groepsfase nog op tegen Qatar en Ecuador.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.