Terug

Volg Vandaag Inside

Mané ondergaat operatie aan hand

Mané ondergaat operatie aan hand

17 okt 2018, 20:45

LIVERPOOL (ANP) - Aanvaller Sadio Mané van Liverpool heeft een operatie aan zijn hand ondergaan. De 26-jarige Senegalees raakte tijdens de interland tegen Soedan (3-0) geblesseerd. Volgens Britse media heeft hij zijn duim gebroken, Liverpool gaf echter geen details vrij over de aard van de handblessure.

De club meldde wel dat de ingreep ,,succesvol'' was verlopen. Hoe lang Mané is uitgeschakeld, is nog niet bekend.

Liverpool speelt zaterdag de uitwedstrijd tegen Huddersfield Town. Mané is niet de enige speler die na de interlandperiode bij de nog ongeslagen mede-koploper terugkeerde. Coach Jürgen Klopp zag ook aanvaller Mohamed Salah (Egypte/lies) en middenvelder Naby Keïta (Guinee/hamstring) met een blessure uitvallen.

Verdediger Virgil van Dijk liet de oefeninterland van Oranje dinsdag tegen België (1-1) schieten, tot opluchting van zijn Duitse coach. De aanvoerder van Oranje is nog niet helemaal hersteld van een vorige maand opgelopen ribblessure.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.