Terug

Volg Vandaag Inside

'Mané ondergaat aankomende dinsdag medische keuring in München'

'Mané ondergaat aankomende dinsdag medische keuring in München'

18 juni 2022, 14:22

Hoewel niet bevestigd door de club zelf is Sadio Mané dinsdag in Duitsland om bij Bayern München een medische test te ondergaan. De aanvaller van Liverpool stapt volgens diverse Duitse en Engelse media over naar de Duitse kampioen die voor de Senegalees ten minste 32 miljoen euro betaalt. Daar kan nog 10 miljoen aan bonussen bovenop komen.

Sportzender Sky meldt zaterdag dat Mané dinsdag medisch gecheckt gaat worden, normaal gesproken een formaliteit. Daarna wordt de transfer officieel bekendgemaakt, aldus Sky. De 30-jarige Senegalese international, in november met zijn land tegenstander van Oranje op het WK in Qatar, tekent in München een contract voor drie jaar.

Mané kwam eerder uit voor het Franse FC Metz, in Oostenrijk voor Red Bull Salzburg en in Engeland voor Southampton.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.