Terug

Volg Vandaag Inside

Mané, Alisson en Fabinho terug bij Liverpool tegen Manchester City

Mané, Alisson en Fabinho terug bij Liverpool tegen Manchester City

7 feb 2021, 17:57

Trainer Jürgen Klopp van landskampioen Liverpool kan in de topper tegen koploper Manchester City (aanvang: 17.30 uur) weer beschikken over verdediger Fabinho. De Braziliaan miste de laatste drie competitiewedstrijden door een blessure.

Ook doelman Alisson en aanvaller Sadio Mané zijn weer van de partij. Het duo bleef in de voorgaande thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion (0-1) met een blessure aan de kant. Georginio Wijnaldum heeft bij Liverpool eveneens weer een basisplaats.

Bij Manchester City keren Oleksandr Zinchenko en Phil Foden terug in het elftal. Gabriel Jesus en Aymeric Laporte beginnen daardoor op de bank.

Manchester City heeft een voorsprong van 7 punten op nummer 4 Liverpool, dat ook nog een wedstrijd meer speelde. De ploeg van Klopp moet derhalve winnen op Anfield om de kleine titelkansen weer iets te vergroten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.