Terug

Volg Vandaag Inside

Mandzukic kopt Juventus langs Inter

Mandzukic kopt Juventus langs Inter

7 dec 2018, 23:32

TURIJN (ANP) - Juventus heeft goede zaken gedaan in de jacht op de achtste titel op rij. De Turijnse grootmacht won vrijdag thuis met 1-0 van de nummer drie Internazionale. De Kroatische spits Mario Mandzukic was de matchwinner.

Stefan de Vrij bleef de hele wedstrijd op de reservebank en zag hoe Inter grote kansen miste op de openingstreffer. Vooral Roberto Gagliardini en Matteo Politano hadden de bezoekers op voorsprong moeten schieten.

Uiteindelijk viel in de 66e minuut het doelpunt voor de 'Oude Dame'. Niet Cristiano Ronaldo, die deze keer zijn stempel niet kon drukken op de wedstrijd, maar Mandzukic was de gevierde man. De gewiekste Kroaat kwam voor zijn tegenstander en kopte van dichtbij binnen.

De voorsprong van Juve op Inter is nu veertien punten. De nummer twee Napoli heeft elf punten achterstand met een wedstrijd minder. In Napels speelt het zaterdagmiddag tegen Frosinone.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.