Terug

Volg Vandaag Inside

Graydon-mannetje krijgt topbaan bij Eredivisie CV

Graydon-mannetje krijgt topbaan bij Eredivisie CV

16 mei 2019, 15:15

Mattijs Manders - beter bekend als Het Graydon-mannetje - moet Jacco Swart gaan opvolgen als algemeen directeur van de Eredivisie CV. De raad van commissarissen van de branchevereniging waarin de achttien clubs uit de eredivisie zijn vertegenwoordigd heeft Manders voorgedragen. De 50-jarige Manders is nu nog algemeen directeur van ADO Den Haag.

Swart vertrekt op 1 juni bij de Eredivisie CV. Hij wordt directeur bij European Leagues, de organisatie die de belangen behartigt van 35 voetbalcompetities in Europa. ''We zijn ervan overtuigd dat Manders de juiste persoon is om de Eredivisie CV nu verder te leiden'', zegt John Jaakke, voorzitter van de rvc. ''Hij is stevig en scherp, maar weet ook te verbinden.'' De clubs beslissen maandag of de voordracht van Manders wordt gevolgd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.