Terug

Volg Vandaag Inside

Mancini roept verse krachten op bij Italië

Mancini roept verse krachten op bij Italië

9 nov 2020, 13:28

Bondscoach Roberto Mancini heeft drie verse krachten toegevoegd aan zijn uitgebreide selectie voor de komende interlandperiode. Hij riep de verdedigers Alessandro Bastoni, Gian Marco Ferrari en Mattia Zaccagni op. Zij vervangen Leonardo Spinazzola, Alessio Romagnoli en Angelo Ogbonna, die afgelopen weekeinde geblesseerd raakten.

Mancini zal niet zelf de spelers verwelkomen op het nationale trainingscomplex Coverciano. De bondscoach van Italië is besmet met het coronavirus en zit in thuisisolatie. Hij mist in ieder geval de vriendschappelijke interland van woensdag tegen Estland. Pas bij een negatieve test kan Mancini mogelijk wel aanwezig zijn bij de duels in de Nations League met Polen (15 november) en Bosnië en Herzegovina (18 november). Italië staat tweede in de poule achter koploper Polen. Nederland is in die groep de nummer drie.

Vanwege de vele coronabesmettingen bij Italiaanse voetballers en quarantainemaatregelen bij de clubs selecteerde Mancini een ruime groep van 41 spelers voor de interlandperiode. Vermoedelijk kunnen slechts achttien spelers maandag bijeenkomen op Coverciano.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.