Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United wint opnieuw met Solskjaer

Manchester United wint opnieuw met Solskjaer

3 jan 2019, 00:00

NEWCASTLE (ANP) - Manchester United heeft ook de vierde wedstrijd onder leiding van trainer Ole Gunnar Solskjaer gewonnen. Dat gebeurde bij Newcastle, 0-2.

Solskjaer, de Noor die onlangs José Mourinho opvolgde, is daarmee de tweede trainer die met Manchester United zijn eerste vier duels in de league wint. De eerste was de legendarische Matt Busby in 1946.

Romelu Lukaku maakte de 0-1, bij zijn eerste balcontact en slechts veertig seconden nadat hij was ingevallen. De Belg tikte heel attent van dichtbij binnen, nadat doelman Martin Dubravka een vrije trap van Marcus Rashford niet onder controle had gekregen. Lukaku scoorde in het vorige duel, met Bournemouth (4-1), drie minuten nadat hij in het veld kwam.

Rashford maakte de 0-2. Lukaku had ook in deze treffer een belangrijk aandeel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.