Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United wint ook tweede duel onder Ten Hag

Manchester United wint ook tweede duel onder Ten Hag

15 juli 2022, 14:00

Erik ten Hag heeft ook zijn tweede oefenwedstrijd als trainer van Manchester United gewonnen. De Engelse club was in Australië met 4-1 te sterk voor Melbourne Victory. Ten Hag maakte dinsdag tegen Liverpool zijn officieuze debuut. Toen won Manchester met 4-0.

De Nederlanders Tyrell Malacia, Donny van de Beek en Tahith Chong deden tegen Melbourne Victory alleen de tweede helft mee. Chong bereidde in blessuretijd de vierde treffer voor door de achterlijn te halen en de bal voor te geven. Een verdediger van Melbourne werkte de bal in zijn eigen doel.

Bij rust leidde Manchester United met 2-1 door treffers in de slotfase van Scott McTominay en Anthony Martial. In de tweede helft scoorde ook Marcus Rashford nog.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.