Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United wint moeizaam van Everton

Manchester United wint moeizaam van Everton

28 okt 2018, 20:01

MANCHESTER (ANP) - Manchester United heeft tegen Everton de vijfde competitiezege geboekt. United passeert Everton door de 2-1-zege en staat nu achtste met zeventien punten, negen minder dan koploper Liverpool.

Manchester begon het duel zonder spits Romelu Lukaku. Coach José Mourinho had de Belg, die al sinds 15 september niet meer had gescoord voor United, op de bank gezet in het duel tegen nota bene zijn oude club.

Paul Pogba schoot United op voorsprong uit een strafschop, na een overtreding op Anthony Martial. Het schot van de Fransman werd gestopt door doelman Jordan Pickford, die de voorkeur krijgt boven Maarten Stekelenburg. In de rebound was Pogba alsnog trefzeker. In de tweede helft bracht Martial de stand op 2-0 met een goed geplaatst schot.

Lukaku kwam na ruim een uur in het veld voor Marcus Rashford, maar zorgde voor weinig gevaar. Everton scoorde nog wel. Na een overtreding op Richarlison, benutte Gylfi Sigurdsson de strafschop.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.