Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United wint met basisspeler Malacia en invaller Van de Beek

Manchester United wint met basisspeler Malacia en invaller Van de Beek

27 dec 2022, 00:00

Manchester United heeft dinsdag in de Engelse competitie geen fout gemaakt. Het elftal van de Nederlandse trainer Erik ten Hag won op Old Trafford met 3-0 van het laaggeklasseerde Nottingham Forest. Het was voor United de eerste competitiewedstrijd sinds het WK in Qatar.

Verdediger Tyrell Malacia, één van de vijf Oranje-internationals die bij het WK in Qatar helemaal niet in actie kwamen, had een basisplaats bij Manchester. De oud-Feyenoorder kreeg na een klein half uur spelen een gele kaart. Malacia speelde het gehele duel mee.

Oud-Ajacied Donny van de Beek kwam halverwege de tweede helft in het veld in de plaats van Anthony Martial. De Franse aanvaller nam in de 22e minuut de 2-0 voor zijn rekening. De eerste treffer kwam kort daarvoor op naam van Marcus Rashford. Hij scoorde uit een slim genomen hoekschop van de Deen Christian Eriksen, die de bal teruglegde op de inlopende Rashford.

De Braziliaanse invaller Fred zorgde in de slotfase van de tweede helft voor 3-0.

Manchester United neemt na vijftien competitieduels de vijfde plek in met 29 punten. Dat zijn 11 punten minder dan koploper Arsenal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.