Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester United wil voetbalclub overnemen'

'Manchester United wil voetbalclub overnemen'

13 apr 2021, 21:50

Manchester United wil de Australische voetbalclub Central Coast Mariners overnemen. Volgens Australische media is Manchester in gesprek met Mariners-eigenaar Mike Charlesworth. Die zoekt al een jaar een koper voor de in zwaar weer verkerende club. Maar Charlesworth doet een koop door Man United in de media af als speculatie.

Een eventuele overname door de Engelse club kan alleen doorgaan met goedkeuring van de meerderheid van de clubs in de Australische A-League. Ook de nationale voetbalbond moet met zo'n deal instemmen. Uniteds rivaal Manchester City nam in 2014 een meerderheidsbelang in de toenmalige A-Leagueclub Melbourne Heart. De naam van de club werd daarna veranderd in Melbourne City.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.