Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester United wil Van de Beek zo snel mogelijk naar Engeland halen'

'Manchester United wil Van de Beek zo snel mogelijk naar Engeland halen'

8 jan 2020, 14:07

Manchester United wil in de winterstop Donny van de Beek verleiden tot een overstap. Dat meldt de Amerikaanse sportzender ESPN. De ploeg van trainer Solskjaer werd dinsdag te kijk gezet door stadgenoot Manchester City. Met de 3-1-nederlaag op eigen veld kwam United er nog genadig van af.

Solskjaer zou er nu bij vicevoorzitter Ed Woodward op hebben aangedrongen een bod te doen op Van de Beek. De middenvelder zag afgelopen zomer een transfer naar Real Madrid niet doorgaan en liet eerder doorschemeren een overstap in de winterstop niet te zien zitten. Dat was nog vóór Ajax in de Champions League werd uitgeschakeld door Valencia. ESPN weet te melden dat Solskjaer ook gecharmeerd is van Hakim Ziyech, maar dat zijn voorkeur ligt bij diens collega-middenvelder Van de Beek.

VIDEO - Johan diep onder de indruk van Van de Beek

Johan diep onder de indruk van Van de Beek
2:36
Johan diep onder de indruk van Van de Beek

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.