Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester United wil Van de Beek betrekken in ruildeal'

'Manchester United wil Van de Beek betrekken in ruildeal'

24 mrt 2021, 09:40

De kans is aanwezig dat Manchester United aankomende zomer alweer afscheid gaat nemen van Donny van de Beek. De middenvelder zou betrokken kunnen worden in een ruildeal met Borussia Dortmund, dat meldt 90min.com.

De 23-jarige Van de Beek komt bij The Red Devils weinig aan spelen toe. Afgelopen zomer kwam de Oranje-international voor 39 miljoen euro over van Ajax. Van de Beek kwam dit seizoen negen keer in actie voor Manchester United, waarin hij één keer wist te scoren.

Bronnen bevestigen aan 90min.com dat Van de Beek aankomende zomer mogelijk betrokken kan worden in een ruildeal met Borussia Dortmund. Dortmund-spelers Erling Haaland en Manuel Akanji worden genoemd in Manchester.

Rio Ferdinand, oud-verdediger van Manchester United, nam het eerder deze week op voor Van de Beek. 'Ik denk dat het niet eerlijk is om te zeggen dat hij onder niveau presteert, want hij is nog niet in de positie geweest om een constante serie van wedstrijden neer te zetten. Ik voel echt voor hem, want ik ben benieuwd wat hem is beloofd toen hij hier naar toe kwam vanwege het geringe aantal speelminuten die hij krijgt. Ik denk niet dat hij naar United was gekomen als hij wist dat hij zo weinig ging spelen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.