Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester United wijst aanbod op Van de Beek af'

'Manchester United wijst aanbod op Van de Beek af'

5 mrt 2021, 01:26

Donny van de Beek heeft zichzelf nog niet kunnen bewijzen bij The Red Devils. Afgelopen transferperiode wilde een onbekende club Van de Beek huren, dat aanbod werd echter afgewezen door United zelf.

Dat meldt transferspecialist

. De 23-jarige Van de Beek komt nauwelijks aan spelen toe en maakt vooral zijn minuten in bekerwedstrijden. Op dit moment herstelt de Nederlander van een spierblessure.

Bert van Merwijk schreef eerder deze week in zijn column voor De Telegraaf dat Van de Beek meer aan zichzelf moet denken. 'Hij zal als goede teamspeler wat meer aan zichzelf moeten gaan denken en ook de technische en tactische kwaliteiten hebben om op eigen kracht het verschil te maken. Van de Beek is niet plotseling een slechte voetballer of iemand die het niveau niet zou aankunnen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.