Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United wegens onrust niet naar Dubai

Manchester United wegens onrust niet naar Dubai

15 jan 2020, 18:18

Manchester United ziet af van een trainingskamp in Dubai of Doha. "We blijven in Europa", citeerde de BBC trainer Ole Gunnar Solskjaer. ManUnited hoeft tussen 1 en 17 februari geen competitieduel af te werken en had het plan opgevat het mooie weer in een van de Golfstaten op te zoeken, net als onder meer Ajax en PSV de afgelopen weken in Qatar deden. Vorig jaar bereidde de club zich ook al in Dubai voor op het restant van het seizoen.

Vanwege de onrust in de regio, onder meer ontstaan nadat het Amerikaanse leger de Iraanse generaal Qassem Soleimani bij een aanval doodde, heeft Manchester United besloten elders te gaan trainen. Dat gebeurt waarschijnlijk in Portugal of Spanje.

VIDEO - Johan vernietigend over plannen van Ajax: ‘Ze moeten zich doodschamen’

Johan vernietigend over plannen van Ajax: ‘Ze moeten zich doodschamen’
1:58
Johan vernietigend over plannen van Ajax: ‘Ze moeten zich doodschamen’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.