Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United verbreekt samenwerking met Aeroflot

Manchester United verbreekt samenwerking met Aeroflot

25 feb 2022, 13:59

Manchester United heeft de samenwerking verbroken met sponsor Aeroflot, de grootste luchtvaartmaatschappij van Rusland. Dat heeft de Engelse grootmacht besloten naar aanleiding van de situatie in Oekraïne.

"In het licht van de gebeurtenissen in Oekraïne hebben we de sponsorrechten van Aeroflot ingetrokken. We delen de zorgen van onze fans over de hele wereld en betuigen ons medeleven met de getroffenen", meldt United.

Manchester United is de nummer 4 van de Premier League. De club is nog actief in de Champions League. In de achtste finales werd het in Spanje 1-1 in het eerste duel met Atlético Madrid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.