Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United-ster Jadon Sancho duikt op bij Brabantse amateurclub

Manchester United-ster Jadon Sancho duikt op bij Brabantse amateurclub

23 nov 2022, 20:12

Een opvallend beeld, woensdagmiddag in het Brabantse Rosmalen. Op beelden die rondgaan op social media is te zien hoe Jadon Sancho - aanvaller van Manchester United - te gast is amateurclub OJC Rosmalen. 

Sancho ontbreekt op het WK in Qatar omdat hij is gepasseerd door bondscoach Gareth Southgate. De 22-jarige aanvaller meldt zich binnenkort weer op het trainingsveld van Manchester United, maar houdt op dit moment zijn conditie op peil in Rosmalen. Waarom Sancho heeft gekozen om in Nederland te verblijven, is niet bekend. 

Op beelden is te zien hoe de 23-voudig international van Engeland oefeningen uitvoert op het hoofdveld van OJC Rosmalen. Op een andere video zien we de Engelsman een auto in stappen, op het sportpark van de Brabantse amateurclub. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.