Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United start met benauwde zege

Manchester United start met benauwde zege

11 aug 2018, 01:04

MANCHESTER (ANP) - Manchester United heeft de openingswedstrijd van de Premier League gewonnen. Op het eigen Old Trafford was de ploeg van manager José Mourinho met 2-1 te sterk voor Leicester City.

De Engelse recordkampioen kende een tegenvallende voorbereiding en Mourinho beklaagde zich openlijk over het uitblijven van de benodigde versterkingen, maar desondanks was de start van de competitie wel goed.

ManUnited kreeg al binnen anderhalve minuut een strafschop, omdat de Ghanese verdediger Daniel Amartey van Leicester een geblokt schot van Alexis Sánchez knullig met zijn arm beroerde. Paul Pogba schoot de bal vanaf elf meter langs de Deense doelman Kasper Schmeichel.

Lang bleef het bij die ene treffer. In de slotfase zorgde linksback Luke Shaw voor opluchting op Old Trafford door de 2-0 binnen te schieten. In de blessuretijd deed de ingevallen Jamie Vardy nog wel iets terug namens Leicester.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.