Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United rekent snel af met Club Brugge

Manchester United rekent snel af met Club Brugge

28 feb 2020, 00:09

Manchester United heeft amper een halve wedstrijd nodig gehad om af te rekenen met Club Brugge. Op Old Trafford werden de Belgen verslagen met 5-0. Na 40 minuten hadden de Engelsen al een voorsprong van 3-0. De wedstrijd in Brugge eindigde vorige week in 1-1.

Al na 22 minuten stuurde de Nederlandse scheidsrechter Serdar Gözübüyük Brugge-speler Simon Deli uit het veld, die met een overduidelijke handsbal een tegendoelpunt wilde voorkomen. Bruno Fernandes benutte vervolgens de toegekende strafschop. Vervolgens scoorden ook Odion Ighalo en Scott McTominay voor de thuisclub.

Na de hervatting zorgde Fred voor 4-0. De Braziliaan maakte er in blessuretijd ook nog 5-0 van.

Manchester United kon niet in zijn sterkste opstelling spelen. Kort voor aanvang bleek dat Anthony Martial te veel last had van een spierblessure om te spelen. Marcus Rashford en Paul Pogba zijn momenteel eveneens niet beschikbaar. Ruud Vormer ontbrak bij Club Brugge wegens een blessure.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.