Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United na verlenging door in FA Cup

Manchester United na verlenging door in FA Cup

10 feb 2021, 00:18

Manchester United heeft zich moeizaam geplaatst voor de kwartfinales van de FA Cup. Het elftal van de Noorse trainer Ole Gunnar Solskjaer had een verlenging nodig om zich van West Ham United te ontdoen: 1-0.

De Schotse invaller Scott McTominay maakte in de 97e minuut het doelpunt. Oud-Ajacied Donny van de Beek stond toen al niet meer op het veld. De middenvelder mocht in het bekerduel een keer vanaf het begin meedoen. In de 73e minuut werd hij gewisseld voor de Portugees Bruno Fernandes.

Eerder op dinsdag bereikte Bournemouth als eerste club de kwartfinales. De andere zes wedstrijden zijn woensdag en donderdag.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.