Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester United persoonlijk rond met Antony: Ajax kan een verhoogd bod verwachten'

'Manchester United persoonlijk rond met Antony: Ajax kan een verhoogd bod verwachten'

22 aug 2022, 16:48

Manchester United heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Antony. Dat meldt Jornal O Globo. United is bereid om ver te gaan voor Antony en gaat volgens de Braziliaanse krant een bod van ruim 94 miljoen euro neerleggen bij Ajax.

Antony ontbrak zondag bij Ajax omdat hij met zijn hoofd bij een transfer naar Manchester United is, waar hij zeer waarschijnlijk drie keer zoveel kan verdienen. "Het is lastig en ik begrijp zo'n jongen", zei Aflred Schreuder na afloop van de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam (0-1). "Maar je speelt bij Ajax, dan komen er wel meer clubs voorbij. Ajax speelt in de Champions League en United niet."

Ajax heeft naar verluidt een eerste bod van 80 miljoen euro op Antony afgewezen. "Dat is absurd veel geld", zei Schreuder bij ESPN. "Of we ook nog een hoger bod kunnen weigeren, dat is niet aan mij. Dan moet je bij de leiding van de club zijn. Maar ik wil hem niet kwijt. En volgens mij zit Ajax nog wel redelijk bij kas."

Antony kan bij Manchester United herenigd worden met Erik ten Hag, die eerder deze zomer al Lisandro Martínez naar het noorden van Engeland haalde. Ajax ontvangt maximaal 67 miljoen euro voor de Argentijn die voor 7 miljoen euro naar Amsterdam is gekomen. Ajax nam Antony twee jaar geleden voor ruim 15 miljoen euro over van São Paulo. De international van Brazilië staat nog drie jaar bij de kampioen uit Amsterdam onder contract.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.