Terug

Volg Vandaag Inside

'ManUnited overweegt contractontbinding Ronaldo door negatieve invloed op selectie'

'ManUnited overweegt contractontbinding Ronaldo door negatieve invloed op selectie'

14 aug 2022, 18:20

Het Manchester United van trainer Erik ten Hag verloor zaterdagmiddag kansloos van Brentford. Sterspeler Cristiano Ronaldo kon tijdens het duel geen potten breken en schijnt een negatieve houding te hebben in de spelersgroep.

Dat meldt Sky Sports zondag. De Portugese vedette stuurde begin dit seizoen al aan op een vertrek uit Old Trafford en lijkt zijn zin te gaan krijgen. Volgens het Engelse medium wil United zijn contract ontbinden als zijn gedrag niet drastisch gaat veranderen de komende periode. In dat geval kan Ronaldo gratis de deur uitlopen.

Ten Hag kent een dramatisch begin als hoofdtrainer van United. Zaterdag ging de club met maar liefst 4-0 onderuit tegen Brentford na een eerdere nederlaag tegen Brighton (1-2). De selectie zou zondag eigenlijk een dag vrij hebben, maar moest tóch opdraven van Ten Hag. Uit de wedstrijdstatistieken bleek dat de spelers van Brentford met 109,4 kilometer beduidend meer had gelopen dan de ploeg van Ten Hag (95,6 kilometer). Hierom besloot de oud-trainer van Ajax om zijn selectie op zondag de overige 13,8 kilometer te laten lopen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.