Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United neemt Pogba niet mee naar Den Haag

Manchester United neemt Pogba niet mee naar Den Haag

2 okt 2019, 15:40

Manchester United treedt donderdag in de Europa League tegen AZ zonder Paul Pogba aan. De Franse middenvelder is door trainer Ole Gunnar Solskjær niet opgenomen in de selectie van 21 spelers voor het duel in Den Haag.

Volgens United heeft Pogba meer rust nodig om te herstellen van de voetblessure die hij in augustus opliep tegen Southampton. Pogba maakte vorige week woensdag wel zijn opwachting in de League Cup-wedstrijd tegen Rochdale, maar hij hield aan dat duel een dikke enkel over.

Anthony Martial, Phil Jones, Aaron Wan-Bissaka en Luke Shaw zijn ook in Manchester achtergebleven. De Nederlander Tahith Chong is wel mee afgereisd richting Den Haag, waarnaar wordt uitgeweken omdat het stadion van AZ niet gebruikt mag worden wegens het instorten van een deel van het dak.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.