Manchester United na rust langs West Ham

5 dec 2020, 21:25

Manchester United heeft de opmars in de Premier League zaterdag voortgezet met de vierde overwinning op rij. De ploeg van coach Ole Gunnar Solskjaer won met 3-1 bij West Ham United. Bij rust leidde de thuisploeg, die ook een recente serie van drie competitiezeges op rij kon overleggen, nog.

Met Donny van de Beek in de basis liep het niet bij ManUnited. Pablo Fornals schoot nog tegen de paal, maar in de 38e minuut was het wel raak voor de thuisploeg. De Tsjech Tomas Soucek kopte van dichtbij raak.

Manchester draaide de stand na rust om. Eerst scoorde Paul Pogba in de 65e minuut. Drie minuten later was het 2-1 via Mason Greenwood. Van de Beek bekeek het van de kant. De oud-Ajacied was in de rust vervangen door de Portugees Bruno Fernandes. Die zag de eveneens ingevallen Marcus Rashford er nog 3-1 van maken. Manchester wacht na de nederlaag tegen Paris Saint-Germain (1-3) dinsdag een allesbeslissend duel met RB Leipzig om overwintering in de Champions League.

Manchester United klom dankzij de zege naar de vierde plek met 19 punten uit tien duels.