Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester United moet Ten Hag déze week nog aanstellen'

'Manchester United moet Ten Hag déze week nog aanstellen'

24 nov 2021, 09:04

Net als Erik ten Hag staat ook Sporting Portugal-trainer Rúben Amorim in de belangstelling van Manchester United. De 36-jarige trainer ging dinsdag, op de persconferentie voorafgaand aan de Champions League-clash met Borussia Dortmund, in op de vermeende interesse van The Red Devils.

‘We hebben het over geruchten. Vorige week heb ik daar ook al iets over gezegd, het maakt me allemaal niet zoveel uit’, zei Amorim, die Manchester United adviseert om voor Ten Hag te gaan. ‘Ik denk dat ze bij Manchester United Erik ten Hag moeten aanstellen en al héél snel, deze week, haha. Dat zou ik erg leuk vinden.'

Daarmee doelt de trainer van Sporting op het weerzien met Ajax. Over twee weken nemen de twee ploegen het opnieuw tegen elkaar op in de groepsfase van de Champions League. Tijdens de vorige ontmoeting waren de Amsterdammers met 1-5 te sterk voor de ploeg van Amorim. 

Zondag ging ook Ten Hag in op de geruchten uit de Engelse media. ‘Ik kan er niks mee, ik ben met deze ploeg bezig’, benadrukte hij voor de camera van ESPN. ‘We hebben een heel mooie selectie en willen veel bereiken dit seizoen. We willen heel lang meestrijden en niet alleen meestrijden, maar ook voor titels gaan. Dat zit er met deze ploeg in. Daar richt ik mij op. Of ze niet hoeven te bellen? Wat ik zeg, ik richt me op daar waar ik ben en ik ben bij Ajax. Daar zit al mijn concentratie en de rest leidt alleen maar af.’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.