Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United moet al in achtervolging

Manchester United moet al in achtervolging

19 aug 2018, 21:06

BRIGHTON (ANP) - Manchester United moet al na twee wedstrijden in de achtervolging. Na de benauwde winst van vorig week op Leicester City (2-1) ging de ploeg van trainer José Mourinho onderuit bij Brighton & Hove Albion (2-3).

Glenn Murray, Shane Duffy en Pascal Gross passeerden doelman David De Gea al voor rust. Een flets United kwam aanvankelijk niet verder dan een treffer van Romelu Lukaku (1-2). Paul Pogba benutte in de 95e minuut nog een strafschop (2-3).

Mourinho zat soms hoofdschuddend op de bank. Hij smeekte de clubleiding de afgelopen maanden vergeefs om verdedigers. De namen van Toby Alderweireld, Harry Maguire, Diego Godín en Yerry Mina vielen, maar zij kwamen uiteindelijk niet naar Old Trafford. United gaf alleen veel geld uit aan Fred. De club telde bijna 60 miljoen euro neer voor de Braziliaan.

Op bezoek in Brighton werd duidelijk waarom Mourinho heeft aangedrongen op de komst van goede centrale verdedigers. Vooral Eric Bailly en Victor Lindelöf stapelden voor rust fout op fout in de defensie van United. Davy Pröpper speelde de hele wedstrijd voor Brighton & Hove Albion. Jürgen Locadia mocht in blessuretijd invallen en de van AZ overgekomen Alireza Jahanbakhsh bleef nog op de bank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.