Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United meldt verlies van ruim 25 miljoen euro

Manchester United meldt verlies van ruim 25 miljoen euro

21 okt 2020, 18:46

Manchester United heeft het vorige voetbalseizoen afgesloten met een nettoverlies van ruim 25 miljoen euro. Volgens de clubleiding is het negatieve resultaat veroorzaakt door de coronacrisis. Daardoor lag onder meer de competitie in de Premier League drie maanden stil. Nadien werd het seizoen in Engeland nog wel uitgespeeld, maar dat gebeurde achter gesloten deuren. Het gemis aan recettes zorgde eveneens voor een flink tekort op de balans.

Door alle beperkende maatregelen vanwege de coronacrisis liep ManUnited, de nieuwe club van oud-Ajacied Donny van de Beek, vorig seizoen aan inkomsten ruim 77 miljoen euro mis. De omzet viel met 19 procent terug tot circa 563 miljoen euro, het laagste bedrag sinds 2015.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.