Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester United maakt van Matthijs de Ligt belangrijkste transferdoelwit'

'Manchester United maakt van Matthijs de Ligt belangrijkste transferdoelwit'

6 juni 2022, 09:33

Het belangrijkste doelwit van Manchester United voor een nieuwe centrale verdediger is Matthijs de Ligt. Dat meldt de Italiaanse transferspecialist Nicolò Schira. Trainer Erik ten Hag is nog altijd onder de indruk van De Ligt en hoopt hem te kunnen overtuigen voor een stap naar The Red Devils.

De Ligt heeft de mogelijkheid om zijn contract tot medio 2024 bij Juventus te verlengen, maar heeft nog niets besloten. 'Er worden momenteel gesprekken gevoerd en als het moment daar is, dan beslis ik of ik ga verlengen of dat ik verder wil kijken', zegt De Ligt in gesprek met de NOS. 'Ik kijk altijd naar wat het beste is voor mezelf qua sportief project. Twee keer een vierde plek op rij is niet goed genoeg, daarin zullen we stappen moeten maken', aldus De Ligt.

Juventus nam De Ligt drie seizoenen geleden over van Ajax voor ruim 75 miljoen euro. De Nederlander werd in zijn eerste seizoen kampioen met De Oude Dame, maar sindsdien worstelt de club met de ontwikkeling. Juve wil De Ligt graag behouden en bouwen aan een nieuw elftal. Volgens Nicolò Schira is er deze zomer ook een afkoopclausule van 125 miljoen euro actief in het contract van de 22-jarige verdediger.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.