Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester United maakt van Maguire duurste verdediger ter wereld'

'Manchester United maakt van Maguire duurste verdediger ter wereld'

15 juli 2019, 12:15

Manchester United gaat een recordbedrag van 89 miljoen euro betalen voor Leicester City-verdediger Harry Maguire, meldt The Sun. Daarmee lost Maguire Virgil van Dijk af als duurste verdediger ter wereld. Van Dijk ging voor een bedrag van 83,5 miljoen euro naar Liverpool.

The Sun meldt dat Maguire maandag de medische keuring ondergaat in Manchester. De afgelopen maanden waren er veel geruchten rondom de 26-jarige verdediger. Naar verluidt had ook rivaal Manchester City belangstelling, maar Leicester kon het recordbedrag van 89 miljoen euro van Manchester United niet weigeren.

René over wereldtopper Van Dijk

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.