Terug

Volg Vandaag Inside

'Manchester United lijkt strijd om Cristiano Ronaldo te winnen'

'Manchester United lijkt strijd om Cristiano Ronaldo te winnen'

27 aug 2021, 16:21

Manchester United lijkt de voornaamste kandidaat om Cristiano Ronaldo over te nemen van Juventus. Manchester City, dat ook in de race was voor de 36-jarige Portugees, is afgehaakt, zo weet Fabrizio Romano te melden. 

De transferexpert laat via Twitter weten dat Manchester City de afgelopen dagen niet tot een akkoord is gekomen met Ronaldo, over zijn persoonlijke voorwaarden. Ook is er op geen enkel moment sprake geweest van een akkoord over een eventuele transfersom, tussen City en Juventus. Het gevraagde transferbedrag zou rond de 25 miljoen euro liggen.

Door het afhaken van Manchester City wordt Manchester United nu genoemd als volgende werkgever van Ronaldo. Romano meldt dat United in gesprek is met Ronaldo's zaakwaarnemer Jorge Mendes, en dat de aanvaller open zou staan voor een terugkeer op het oude nest. 

Ronaldo maakte in 2018 voor een bedrag van 105 miljoen euro de overstap van Real Madrid naar Juventus. Zijn contract loopt nog een jaar door, maar het is inmiddels duidelijk dat hij deze zomer vertrekt uit Turijn. Ronaldo, vijfvoudig winnaar van de Gouden Bal en vorig seizoen topscorer in de Serie A, speelde tussen 2003 en 2009 ook al voor Manchester United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.