Terug

Volg Vandaag Inside

Manchester United legt Greenwood vast tot 2025

Manchester United legt Greenwood vast tot 2025

16 feb 2021, 15:04

Manchester United heeft het contract van toptalent Mason Greenwood dinsdag verlengd tot 2025, met een optie voor nog een extra jaar.

Greenwood is afkomstig uit de eigen jeugdopleiding. De pas 19-jarige rechtsbuiten speelde al 52 competitieduels voor Man United. Daarin scoorde hij elf keer.

'Mason is een fantastisch talent en een mooi voorbeeld van het type speler dat onze jeugdopleiding voortbrengt', zegt trainer Ole Gunnar Solskjaer. 'Hij heeft dit seizoen veel progressie gemaakt, toont volwassenheid en diepgang in zijn spel, en is uitgegroeid tot een van de beste jongeren in het land. Hij is een natuurtalent en heeft een geweldige instelling. We weten hoe belangrijk hij zal zijn voor Manchester United de komende seizoenen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.